Over FlavorDoodle

Waar staat FlavorDoodle voor en wat produceert en verdeeld deze?

FlavorDoodle is een geregistreerd merk voor Aroma’s.

FlavorDoodle ontwikkeld, produceert en verdeeld aroma’s die net iets anders zijn als de standaard smaken.

Onze aroma’s zijn volledig ontwikkeld, vervaardigt en gebotteld in België.

Wij kunnen met trots zeggen; FlavorDoodle Aromas are 100% Made and Bottled In Belgium.

FlavorDoodle Aroma’s voldoen aan de strengste eisen van de voeding industrie.

Onze aroma’s worden professioneel in onze Clean Rooms ontwikkeld, geproduceerd en afgevuld.

Al onze Aroma’s worden vervaardigd met ingrediënten die voldoen aan verordening nr. 1334/2008 van het Europees Parlement en worden verwerkt volgens verordening nr. 852/2004 inzake levensmiddelenhygiëne.

FlavorDoodle is ” The New Kid On The Block” in de Aroma Wereld en verkoopt/verdeeld aroma’s aan zowel particulieren als aan B2B klanten.

Daar wij iedereen de kans willen geven om onze overheerlijke aroma’s te kunnen proeven zijn de FlavorDoodle aroma’s;  diacetyl, acetoin, acetyl propionyl vrij en als dragervloeistof voor de aroma stoffen gebruiken wij PG*. FlavorDoodle Aroma’s zijn kleurstoffen en bewaarmiddelen vrij.

De FlavorDoodle aroma’s zijn geschikt voor een breed gamma aan toepassingen en kunnen gebruikt worden in  bijvoorbeeld:  gebak, pudding, ijs, melk, water,cocktails, etc. en dit om er een specifieke lekkere smaak aan te geven.

Tevens kunnen de FlavorDoodle aroma’s die op een basis van PG* of VG* zijn en die op de FlavorDoodle website aangeboden worden, gebruikt worden voor het op geur en smaak brengen bij andere toepassingen.

Daar de aroma’s sterk geconcentreerd zijn, kan het zijn bij sommige toepassingen waar het aroma in verwerkt wordt een tijdje moet laten staan voordat men de volledige volle smaak krijgt of de smaak 100% naar boven komt, dit is evenwel niet van toepassing als men de aroma’s in de voeding  zoals bv. in cake,melk verwerkt.

FlavorDoodle visie en doel is eenduidig en dat is met zorgvuldig uitgekozen aroma stoffen, een kwalitatief hoogstaande aroma lijn op de markt te brengen en zo de Aroma Wereld te verrijken met  Hoogstaande Kwaliteit Producten dat zijnsgelijke niet kent.

*  VG; Plantaardige Glycerine / PG; Propyleen Glycol , deze oplosstoffen worden wereldwijd in bijna elk aroma gebruikt, tenzij het aroma specifiek alleen voor een aroma therapie dient, dan worden er specifieke oliën,etherische oliën of andere oplosstoffen gebruikt voor het oplossen van de aromastoffen.

Proudly Made in Belgium

No Compromise On Taste. Doodle Your Flavour With FlavorDoodleWilt u meer Info, de volgende links verschaffen u meer informatie.

FlavorDoodle voorwaarden? Ga naar; Algemene Voorwaarden

FlavorDoodle en Privacy? Ga naar; Privacy Beleid

FlavorDoodle en Cookies? Ga naar; Cookies Beleid

FlavorDoodle en Verzenden? Ga naar; Verzenden

FlavorDoodle en Betalingen? Ga naar; Betalingsmogelijkheden

FlavorDoodle en B2B klanten? Ga naar; Groothandel B2B